Soprano titanium laserontharen

Je wordt bij THE LASER CLUB behandeld met de Soprano Titanium laser. Dit is de meest geavanceerde en nieuwste lasertechnologie van het moment. Hiermee gebeurt het ontharen effectief en nagenoeg pijnloos en zijn de pijnlijke lichtflitsen van eerdere lasertechnologie voorbij. De Soprano Titanium laser stuurt een laser golflengte naar het haarzakje, waardoor het haarzakje de voedende eigenschappen verliest. Zo verdwijnt het haarzakje en is de kans op het groeien van nieuw haar onmogelijk.

De Soprano Titanium laser is uniek, en combineert als enige laser de drie meest effectieve laser golflengten in één handstuk. De laser is daarnaast uitgerust met een ICE+ koelsysteem, waardoor je huid gedurende de behandeling perfect gekoeld blijft. Het meest unieke aspect van de Soprano Titanium is de extra grote 4Quattro behandelkop, waarmee het mogelijk is de behandeling nog sneller uit te voeren dan ooit. De Soprano Titanium laser is FDA goedgekeurd, een zeer veilige behandeling. 

Na de ontspannen behandeling heb je bovendien geen hersteltijd en kun je meteen je normale bezigheden oppakken. 

De behandelingen kunnen gedurende het hele jaar plaatsvinden. Of je nu een lichte, donkere of zelfs een zongebruinde huid hebt, of grof of fijn haar. Door met de Soprano Titanium laser te ontharen is het resultaat een zijdezachte, haarvrije huid voor vrouwen.

Zachte haarloze huid

Ontharen met de Soprano Titanium laser biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden.

Denk bijvoorbeeld aan de gepatenteerde SHR techniek, de extra grote behandelkop en het ICE Plus koelsysteem.

Met deze unieke combinatie zorgt de Soprano Titanium laser voor een snel en effectief resultaat – en dit ook nog nagenoeg pijnloos!

100% Veilig

De SHR techniek zorgt voor een geleidelijke verwarming van het weefsel. Door meedere pulsen in een zeer korte tijd toe te dienen schakelt de Soprano Titanium laser de haarfollikel uit, terwijl letsel aan het omliggende weefsel wordt voorkomen.

Bovendien heeft u na de behandeling geen hersteltijd, en kunt u direct uw normale bezigheden oppakken.

3D technologie

Met de exclusieve 3D-technologie combineert de Soprano Titanium laser de drie meest effectieve lasergolflengten in één enkel handstuk. De golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefsepdiepten en anatomische structuren van het haarzakje.

Dit betekend dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld, wat leidt tot een veel effectievere behandeling.

Alle huidtypen

Of u nu een lichte, donkere of zélfs een zongebruinde huid heeft, grof of fijn haar, met de Soprano Titanium laser is definitief ontharen geen enkel probleem.

​De behandeling met de Soprano Titanium laser kan op elk moment van het jaar uitgevoerd worden, ook tijdens de zomermaanden en bij een gebruinde huid.

lightning-line

Snel resultaat

De nieuwste innovatie en daarmee een uniek voordeel van de Soprano Titanium laser is de extra grote 4Quattro behandelkop.

Dit betekent dat de behandeltijd aanzienlijk kort is, en maakt het gehele ontharingsproces veel comfortabeler en gemakkelijker.

Effectieve methode

Laser ontharing is wetenschappelijk bewezen effectiever dan IPL. 

De Soprano Titanium laser heeft bewezen effectiever te zijn en is FDA goedgekeurd.

Ice+ koelsysteem

Vergeet pijn of ongemak! De Soprano Titanium laser bevat een speciaal ICE+ koelsysteem, speciaal ontworpen om uw huid gedurende de gehele behandeling perfect gekoeld te houden.

U kunt de behandeling ontspannen ondergaan en uitkijken naar een glad en haarvrij resultaat.

Prijswinnend

De Soprano Titanium is meerdere keren in de prijzen gevallen, waaronder ‘THE BEST NEW LASER TREATMENT OF THE YEAR’ van de wereldwijd bekende myfacemybody awards.